Σελίδες

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Mascara Essence Multi Action

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν το οποίο απο τότε που το πήρα στα χέρια μου το έχω αγαπήσει. Αναφέρομαι στην μάσκαρα Essence Multi Action in Black που είναι στην κατοχή μου χάρη στο υπέροχο giveaway  από την Fani και την Smugnificent του ourwalkingclosetssecrets. Ήταν το πρώτο από τα δωράκια των κοριτσιών που δοκίμασα και δεν το πίστευα. Κάπου εδώ να τονίσω ότι στην πόλη που μένω δεν έχω εντοπίσει κάπου essence καλλυντικά οπότε ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτά. Ξέρω ότι είναι καλής ποιότητας και αρκετά οικονομικά.

Λοιπόν η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι πολλαπλής δράσης και υπόσχεται έξτρα όγκο, μήκος αλλά και γύρισμα της βλεφαρίδας!!!! Άποψη μου είναι ότι κάνει όσα υπόσχεται και γενικότερα είναι ότι ήθελα από μια μάσκαρα αν σκεφτεί κανείς ότι οι βλεφαρίδες μου είναι λίγες, κοντές, ανύπαρκτες..... Επίσης δεν κολλάει μεταξύ τους τις βλεφαρίδες, δεν έχω καταφέρει να μουτζουρωθώ με αυτήν και στεγνώνει αρκετά γρήγορα. Στα συν για εμένα είναι και το πόσο εύκολα αφαιρείται με ντεμακιγιάζ ματιών. Επειδή φοράω και φακούς επαφής δεν μου αρέσει να τρίβω πολύ ώρα τα μάτια μου για να φύγει η μάσκαρα. Η συγκεκριμένη φεύγει σχεδόν αμέσως και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν μου κάνει όλο το μάτι μαύρο σε αυτή μου την προσπάθεια όπως γίνεται με άλλες που έχω. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι το βουρτσάκι πριν την εφαρμογή έχει την κατάλληλη ποσότητα μάσκαρας επάνω του. Το βουρτσάκι του είναι ίσιο και εμένα προσωπικά με έχει βολέψει αρκετά. Όπως θα προσέξετε και στις φωτογραφίες παρακάτω τα αποτελέσματα είναι φανταστικά και τρομερά ικανοποιητικά!!!!
χωρίς μάσκαρα

με μία στρώση μάσκαρα

με δύο στρώσεις μάσκαρα

Η συσκευασία της είναι 8,5 ml, λήγει μετά τους έξι μήνες και είναι ιταλικής προέλευσης. Ίσως σας φαίνεται μικρή η διάρκεια αλλά εγώ βλέπω να την τελειώνω στους τρεις μήνες!!!! Όσο για την τιμή δεν έχω ιδέα αλλά φαντάζομαι κάτω από 8 ευρώ.

Οπότε μην περιμένετε ...... κάντε την δική σας σύντομα κιόλας!!!!!!!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!

Marakicious ...

3 σχόλια:

  1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε. Ελπίζω να τα χαρείς όλα τα προϊόντα και να σαι πάντα τυχερή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αναρωτιόμουν ποια μάσκαρα να δοκιμάσω :)
    Ωραίο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...