Σελίδες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου

Καλό μήνα!!!!

σκέφτηκα να ξεκινήσω μια ενότητα που είναι πολύ αγαπημένη μου και πάντα μα πάντα διαβάζω ή παρακολουθώ βιντεάκια αντίστοιχα. Δεν ξέρω αν κάθε μήνα θα κάνω ανάλογο ποστ αγαπημένων γιατί  δεν θα ήθελα να επαναλαμβάνομαι και έχω θέμα γιατί "κολλάω" με κάποια προϊόντα. Θα δούμε πως θα μας βγει......

Ξεκινάμε;;;

- Dali Dalissime. Αγαπημένο άρωμα τώρα και για πάντα!!! Δεν ξέρω πόσα μπουκάλια έχω χαλάσει αλλά είναι το άρωμα μου τα τελευταία 8-9 χρόνια. Κι επειδή στην Ελλάδα μία το βρίσκω και μία λένε ότι σταμάτησε η κυκλοφορία του έκανα τα κουμάντα μου. Στην Ελλάδα τα 100 ml κόστιζαν περίπου στα 70 ευρώ, ποσό ακριβό πιστεύω για Dali και eau de toilette. Στο site www.fragrancex.com το βρήκα γύρω στα 30 ευρώ τα 100ml. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ακριβώς την τιμή καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε κανένα μέγεθος. Αλλά η τιμή ήταν γύρω στα 30 ευρώ. Και σε άλλα αρώματα έχει καλές τιμές το συγκεκριμένο site αλλά σε κάποια άλλα δεν θα βρείτε σημαντική διαφορά.


- Vaseline Cocoa radiant essential moisture. Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποια greek beauty blogger το είχε στα αγαπημένα της και αποφάσισα να το αγοράσω μόλις το είδα. Είναι απίστευτη κρέμα σώματος, με λαχταριστό άρωμα και απορροφάτε τόσο γρήγορα , τόσο εύκολα!!!! Δεν έχω λόγια..... Μακάρι να θυμόμουν από ποια κοπέλα το είδα να της πω χίλια ευχαριστώ!

- Garnier Pure Active Fruit Energy Daily Energising Gel Scrub. Είναι ένα scrub για κάθε μέρα αλλά δεν είναι τόσο άγριο όσο κάποια άλλα Scrub. Οι κόκκοι του είναι μικροί και δεν τραυματίζουν το πρόσωπο από την καθημερινή χρήση. Πέρα από την υπέροχη φρουτένια μυρωδιά είναι ότι πρέπει για το λιπαρό μου πρόσωπο. Εκτός από scrub το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ για να πλένω το πρόσωπό μου και να φεύγει οποιοδήποτε ίχνος μακιγιάζ έχει μείνει.

-Avene Hydrance Optimale Legere. Έχω σωθεί με τα προϊόντα της Avene από τότε που τα χρησιμοποιώ. Είχα ξεχάσει πως είναι το πρόσωπό μου χωρίς κοκκινίλες, ξηροδερμία, ερεθισμούς. Να είναι καλά και η Αγγελική στο φαρμακείο που ψωνίζω και ξέρει τι πρέπει να δώσει κάθε φορά. Την συγκεκριμένη ενυδατική την πήρα για το καλοκαίρι γιατι η προηγούμενη που είχα της Avene δεν με κάλυπτε με τόση ζέστη. Δεν θα σας πω ψέμματα, ενυδατική δεν βάζω κάθε μέρα. Μέρα παρά μέρα την χρησιμοποιώ και πιο πολύ από αμέλεια δική μου.



- The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser*. Είχα μιλήσει εδώ στο τελευταίο μου ποστ για το πόσο θέλω να το δοκιμάσω και η εταιρία είχε την καλοσύνη να μου το στείλει μαζί με άλλα προϊόντα της. Δεν περίμενα να μείνω τόσο ευχαριστημένη!!! Θα κάνω αναλυτικό ποστ για το συγκεκριμένο προϊόν αλλά να σας πω ότι με έχει βοηθήσει απίστευτα στο θέμα της λιπαρότητας. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα ανελλειπώς  ειδικά στην περιοχή της μύτης που έχω κάποια θεματάκια.

- MAC Studio Tech & Sigma F82 Round Top Kabuki. Ο ιδανικός συνδυασμός foundation και πινέλου. Όταν πρωτοαγόρασα το studio tech δεν μου άρεσε στην εφαρμογή του αλλά μόλις πήρα το F82 κατάλαβα τι έκανα λάθος. Ειδικά στο foundation έπιασα πάτο ......
- Sigma Large Angled Contour Brush F40. Αγαπημένο πινέλο για ρουζ από την πρώτη στιγμή που ειδωθήκαμε!!!!
- Korres Eyebrow Pencil Medium Shade 02. Το αγόρασα για μολύβι ματιών επειδή μου άρεσε η απόχρωση του αλλά είδα ότι είναι μολύβι για τα φρύδια.... μου ταίριαξε η απόχρωση ..... και γίναμε αχώριστοι !!!!

- NYX Eyepencil 914 Medium Brown. Μολύβι ματιών σε κλασσικό καφέ χρώμα και λίγο πιο σοκολατί. Πολύ καλή ποιότητα, μαλακά και δεν τρέχουν. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάστε μιας και η NYX άνοιξε τα φτερά της και προσγειώθηκε, για αρχή τουλάχιστον, στην Θεσσαλονίκη. Αναμένεται όμως να λειτουργήσει σύντομα και e-shop της εταιρίας.

- Rimmel Powder Blush 037 Smoked Oyster. Ρουζ που χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι αλλά και τον Σεπτέμβρη, κάθε μέρα, όλη μέρα. Είναι ροδακινο - καφέ χρώμα με ελάχιστο shimmer μέσα. Το αγόρασα από το eastendcosmetics και σε πολύ χαμηλή τιμή και όταν κάνω πάλι αγορές από εκεί θα πάρω άλλο ένα για stock.

- Maybelline Color Tattoo 40 Permanent Taupe. Είχα φαγωθεί να το αγοράσω επειδή ήταν ματ και μόλις το αγόρασα απογοητεύτηκα. Δεν ήξερα πως να το χρησιμοποιήσω.... Μέχρι που είδα ένα βίντεο της Λούση που το είχε στα μάτια της και έλεγα αποκλείεται να είναι αυτό. Ήταν υπέροχο πάνω της αυτό το χρώμα και έτσι πείστηκα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία συνδυάζοντας και κάποιες συμβουλές της Λούσης!!! Ευχαριστώ κούκλα μου!!!!!

- Clinique e/s 303 Lucky Penny. Αυτή την σκιά την χρησιμοποιούσα πιο πολύ για να δώσω λάμψη στο μακιγιάζ μου. Πολύ ωραίο χρώμα, ροζ - μπρονζέ, που την φοράω και μόνη της. Κάποιες ίσως να τολμούσαν να την χρησιμοποιήσουν και σαν highlihter....
- Mascara Essence Multi Action in Black. Η έκπληξη του μήνα!!!!! Την κέρδισα σε ένα υπέροχο giveaway που έκανα η Φανή με την Smugnificent από το ourwalkingclosetssecrets.blogspot.gr και την δοκίμασα από την πρώτη στιγμή. Και θα σας πω ένα πράγμα..... ήταν ότι έψαχνα σε μια μάσκαρα. Υπόσχομαι αναλυτικό ποστ και για αυτό.
- Maybelline Color Sensational Lipstick in 745 Wooden Brown. Το φορούσα σχεδόν κάθε μέρα ειδικά πρωινές ώρες στην δουλειά γιατί έχει αρκετά διακριτικό χρώμα. Review θα βρείτε εδώ καθώς και swatches (ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω τουλάχιστον).


Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για τον μήνα που μας πέρασε και πολλά από αυτά θα συνεχίσουν να είναι και στον μήνα που διανύουμε.

Αφήστε μου link ή σχόλιο με τα δικά σας αγαπημένα και ίσως να γίνουν και δικά μου αγαπημένα!!!!

Θα τα πούμε σύντομα!!!

Marakicious ...




9 σχόλια:

  1. einai teleia i color tattoo na tis doseis polles eukairies!:)na sai kala!filakiaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τοτε που μιλησαμε για την Taupe την χρησιμοποιω συνεχεια. ειναι πολυ καλες σκιες και κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες και απο τα Paint pot της MAC

      Διαγραφή
  2. Χμμ θέλω να το τσεκάρω το blush της Rimmel ακόμη δοκιμάζω διάφορα από την εταιρία. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η μάσκαρα, ελπίζω να τα χαρείς όλα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο Rimmel εχω ρουζ και σκιες. δεν πρεπει να εχω κατι αλλο. για την τιμη τους ειναι πολυ εχουν πολύ καλή ποιότητα. και οι σκιες που έχω είναι πολύ καλές και σταθερές. Λίγο η συσκευασία με χαλάει στην Rimmel, μοιάζει ψεύτικη και δεν ειναι για πολλά ζόρια.....

      Διαγραφή
  3. βαζε μας σε πειρασμο τωρα.... θελω να δοκιμασω κ γω αυτα τα κραγιον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολο και καμια προσφορα θα βγαλουν στα sephora απο εκεινες τις τρελες και θα αρπαξεις την ευκαιρια σου!!! φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία αγαπημένα!! Το Tea Tree Pore Minimiser θέλω τόσο να το δοκιμάσω και ας είναι έντονη η μυρωδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεις τα αποτελεσματα δεν σε ενοχλει μετα καμια μυρωδια. και εδω που τα λεμε για 2 λεπτα το πολυ ειναι η μυρωδια. σε αποζημειωνει το μετα. εγω ειλικρινα την συνηθισα...

      Διαγραφή
  6. To eastendcosmetics einai kalo site? Ti metaforika exei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...