Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Too Faced Bon Bons

Ας μου πει μόνο κάποιος ότι έχει έρθει στην Ελλάδα η συγκεκριμένη παλέττα και δεν θέλω τίποτα άλλο!!!!!! Την ανακάλυψα τυχαία πριν από λίγο και την ερωτεύτηκα!!!


Αποτελείται και από ματ και shimmery σκιές και έχει όλα τα χρώματα που χρησιμοποιώ. Συνοδεύετε και από το γνωστό shadow insurance candelight και μια maskara Lashgasm σε κανονικό μέγεθος. Για το shadow insurance έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και θα ήθελα να το δοκιμάσω μιας και έχω πολύ λιπαρό βλέφαρο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και εδώ https://www.toofaced.com/p-1308-shadow-bon-bons.aspx?

Να σας πω την αλήθεια πριν από τρία χρόνια που είχε πάει ο αδερφός μου Αγγλία του είχα πει να μην γυρίσει χωρίς το primer potion της Urban Decay. Έφαγε τον τόπο ο μαύρος να το βρει μιας και τον έστελνα στα boots αν θυμάμαι καλά και δεν είχαν σε όλα!!!! Τελικά βρήκε και μου πήρε δύο (γιούπι) και να φανταστείτε το πρώτο τώρα μου τελειώνει (έκανα το απαραίτητο depot βεβαίως βεβαίως). Από το primer potion έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη αλλά καλό είναι να δοκιμάζουμε κι άλλα προϊόντα.

Τον άλλο μήνα που θα είμαι Αθήνα θα πάω κατευθείαν στα Sephora. Είναι από αυτά τα καλλυντικά που μπαίνουν στην wishlist αλλά στο μυαλό σου τα έχεις ήδη αγοράσει!!!

Τι λέτε εσείς θα την αγοράζατε? 

Marakicious ...

4 σχόλια:

  1. Eλλάδα όχι ακόμη και νομίζω πως θα έρθει μόνο η Sweet Indulgence αλλά υπάρχει στο beautybay http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/shadowbonbonsset/ την πήρα 43€... Είναι πολύ καλή!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλ υπάρχει περίπτωση να μην έρθει καθόλου??? όπως και να έχει εγώ από κάπου θα την αγοράσω. πότε την αγόρασες??? πότε πρόλαβες???

      Διαγραφή
  2. Νομίζω μετά την Sweet Indulgence οπότε γύρω στις 15/10...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόλις εκανα παραγγελια!!!! πόσες μέρες κάνει περίπου από beautybay? δεν θα παρω παλι τιποτα μεχρι το 2013...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...