Σελίδες

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Tea Tree Pore Minimiser Review

καλησπέρα

σήμερα θα γράψω κάποια πραγματάκια για την Tea Tree Pore Minimiser από τα The Body Shop. Καταρχήν να σας πω ότι δεν το αγόρασα αυτό το προϊόν αλλά μου το έστειλαν από την εταιρία μαζί με κάποια άλλα πράγματα. Είναι στην ουσία ένα primer που υπόσχεται μείωση των πόρων, περιορισμό της λιπαρότητας, ματ αποτέλεσμα κα. Είχα κάνει μια παρουσίαση εδώ και ανέφερα το πόσο θέλω να την χρησιμοποιήσω. Ενημερωτικά να σας πω πως η συσκευασία είναι 30 ml και κοστίζει 10,50 €.

 Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά:

  • εξαφανίζει την λιπαρότητα
  • αφήνει το δέρμα μαλακό και δίνει όντως ματ αποτέλεσμα
  • απαιτείται λίγη ποσότητα
Πάμε στα αρνητικά:
  • μειώνει ελάχιστα εως καθόλου τους πόρους
  • μυρίζει έντονα τα πρώτα ένα - δύο λεπτά (μου θυμίζει vicks)
Αναλυτικότερα και μιλώντας πάντα για το δικό μου πρόσωπο  μπορώ να σας πω ότι στους πόρους του προσώπου μου δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Έχω μεγάλους πόρους στην μύτη και ήθελα να δοκιμάσω αυτό πιο πολύ γιατί οι υπόλοιπες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά είναι απαγορευτικές για την τσέπη μου. Αλλά, ΑΛΛΑ λατρεύω αυτό το primer γιατί μου ρυθμίζει την λιπαρότητα απίστευτα. Δεν βάζω κάθε μέρα make up ή bb cream αλλά το συγκεκριμένο primer το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και μόνο του. Σε μια καλή ημέρα που δεν έχω ερεθισμούς στο πρόσωπο είναι το ιδανικό για μένα γιατί μου αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα που το λατρεύω μετά από χρόνια με λιπαρό πρόσωπο.

Αν θα το αγόραζα;;;;; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και θα πρότεινα σε όποια κοπέλα έχει πρόβλημα έντονης λιπαρότητας στο πρόσωπο να το δοκιμάσει. Εγώ το έχω αγαπήσει γιατί ειδικά τον Αύγουστο όλο σκούπιζα το μέτωπο με ειδικά χαρτάκια και τώρα έχω ξεχάσει που τα έχω. Όποια κοπέλα θέλει να το αγοράσει για να μειώσει τους πόρους στο πρόσωπό της θα της έλεγα να το ξανασκεφτεί ή να δοκιμάσει κάποιο δείγμα πρώτα. Δεν έχουμε όλες το ίδιο πρόσωπο.....

Αυτά, ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου!!!

Να ευχαριστήσω και πάλι την Δήμητρα Καλδή που είχε την καλοσύνη να μου στείλει το Tea Tree Pore Minimiser για να το δοκιμάσω.

Marakicious ...

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ειναι όπως ταιριαξει στην καθεμια. απολυτοι δεν μπορουμε να ειμαστε για τιποτα...
      σε παρακολουθω!!!

      Διαγραφή
  2. πω πω τι μου θύμισες.... ακου vicks! γαντι του ταιριαζει loool δεν ειχε παει το μυαλό μου! εμενα παντως ακομα και σας primer μου αρεσει! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα τα κανει εκτος απο το να βοηθα με τους πορους. τοτε θα ηταν τελειο!!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...