Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Beautybay.com Haul v2

Έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες από το τελευταίο μου ποστ αλλά στην ζωή μου επικρατεί ένας πανικός και δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι συνεπής. Full time δουλειά (μπήκαμε και στην σεζόν για τα καλά), οικογένεια, παιδί, σπίτι..... δεν ξέρω τι να πρωτοπρολάβω ούτε πως θα βγει αυτό το καλοκαίρι. Εγώ τα καλοκάιρια πλέον δεν χαλαρώνω καθόλου λόγω της δουλειάς αλλά ευτυχώς έχουμε την θάλασσα απέναντί μας!!!

Στο θέμα μας μας όμως. Είχα κάνει μια παραγγελία στις 23/03 από το Βeautybay.com και μετά κόπων, βασάνων και μιας αντικατάστασης έφτασε στα χέρια μου στις 24/05...... Ναι ναι ασυνήθιστο φαινόμενο να αργεί τόσο παραγγελία τους αλλά έτυχε σε εμένα. Θα σας γράψω σε άλλο ποστ την εμπειρία μου γιατί μου ήρθε τελικά και η κανονική παραγγελία μου και η αντικατάσταση που μου έστειλαν.....

Τι πήρα όμως;;;


- Deborah Lippmann Hard Rock base & top Coat 15ml, 19,30 €
Το είχα δει σε ένα ποστ της christina77star και επειδή τα νύχια μου όλο το χειμώνα ήταν σε άθλια κατάσταση και όλο ξεφλούδιζαν ήθελα κάτι καλό. Βέβαια μέχρι να έρθει η παραγγελία και να το χρησιμοποιήσω πρόσεχα πολύ τα νύχια μου και δεν τα έβαφα και έτσι συνήλθαν από μόνα τους. Χαμένο δεν πάει βέβαια. Πάντα μια καλή βάση χρειάζεται. Τις πρώτες μέρες που το δοκίμασα μόνο του μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα αλλά τώρα 2-3 μέρες κάτι με χαλάει. Θα το βρω και θα επανέλθω.

- Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream 60ml, 4,09 €
Γενικά προτιμώ να βάζω την κρέμα μαλλιών αφού βγω από το μπάνιο γιατί έχω λιπαρά μαλλιά και λεπτή τρίχα και θέλω να ελέγχω την ποσότητα που χρειάζομαι. Πέρα από την απίστευτη μυρωδιά που σε κατακλύζει με το που ανοίγεις το καπάκι είναι πραγματικά ένα προϊόν που κάνει μαλακά τα μαλλιά αλλά εγώ αγαπώ πιο πολύ ότι με βοηθάει στο ίσιωμα και δεν μου φριζάρουν μετά τα μαλλιά. Το ΑΓΑΠΩ και θα πάρω σίγουρα και άλλα από αυτή την εταιρία!!!
- Head Jog Heat Wave Brush 96 44mm, 6,57 €
Μεγάλη απογοήτευση. Ενώ το μέγεθος είναι ιδανικό για τα μαλλιά μου είναι πολύ φτωχό σε ποιότητα και δεν μου κάνει καλή δουλειά. Επίσης το πήρα γιατί έχει ένδειξη και αν το παρακάνεις με το πιστολάκι η κόκκινη γραμμή στην μέση κιτρινίζει. Αλλά εγώ που ισιώνω τα μαλλιά μου σε 10 λεπτά μέσα χωρίς σταματημόο γιατί είναι λίγα και κοντά είναι μονίμως κίτρινο. Και είπαμε.... δεν κάνει την δουλειά του όπως άλλες βούρτσες του εμπορίου.

Επίσης μου έστειλαν και δύο δειγματάκια τα οποία δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου.
-Schwarzkopf Shampoo Color Freeze
- Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel

Αυτά από εμένα.... Ελπίζω να μην περάσουν πάλι δυο μήνες για να τα πούμε πάλι.
Περιμένω προτάσεις για το τι να δοκιμάσω στην συνέχεια από Macadamia και αν γίνεται από κανένα ελληνικό site γιατί δεν θα την αντέξω πάλι άλλη ταλαιπωρία από beautybay......

Να περνάτε καλά!!!






7 σχόλια:

  1. Με γεια σου! Πολύ θέλω να δοκιμάσω την κρέμα Macadamia! Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου αρέσει παρά πολύ και το άρωμα του είναι θεϊκό.να δοκιμάσει οπωσδηποτε

      Διαγραφή
  2. Και εγώ σκέφτομαι να κάνω σύντομα μια παραγγελία από το συγκεκριμένο site.. Αν μπορέσεις και μας πεις την εμπειρία σου θα με βοηθούσες πολύ :)
    Με γεια σου όλα και αναμένουμε εντυπώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα στα πω συντομα... λοιπον εκανα παραγγελια μου αργησε πολυ και επικοινωνησα μαζι τους. μου ειπαν να περιμενω 20 εργασιμες μηπως παραλαβω και αφου δεν ηρθε τιποτα μου εστειλαν να συμπληρωσω μια φορμα. αν θελω επιστροφη χρηματων ή να μου στειλουν παλι την παραγγελια χωρις χρεωση φυσικα. σε αυτο το χαρτι υπογραφεις πως αν παραλαβεις το δεμα το αρχικο θα τους το επιστρεψεις αλλα μεταξυ μας δεν μπορουν να το ξερουν αυτο αφου δεν εντοπιζεται το πακετο(tracking number). τεσπα εγω ζητησα να μου στειλουν παλι την παραγγελια απο την οποια ελειπε ενα προιον το οποιο και μου πιστωσαν. μου στελνουν παλι την παραγγελια περανει σχεδον ενας μηνας και τιποτα.... πανω στο μηνα ηρθε το δεμα τελικα το 2ο και μετα από μια εργασιμη ηρθε και το 1ο δεμα με 2 μηνες και κατι ψιλα καθυστερηση. εγω τους ενημερωσα οτι ελαβα και τα δυο δεματα και κανονισα να τους επιστρεψω πισω την πρωτη παραγγελια που ειχε και το προιον που ηταν σε ελλειψη αφου μου ειχαν πιστωσει. με ελτα μου κοστισε το δεμα 8 € να το στειλω πισω. το παρελαβαν χτες και μου ειπαν οτι θα μου γυρισουν και τα μεταφορικα!!!!
      μπορει να δεις αρκετα παραπονα στις παραλαβες αλλα η επικοινωνια μας ηταν πολυ καλη συνεχεια και εγω δεν ζημιωθηκα καθολου στην τελικη. ακομη και τα μεταφορικα μου θα μου τα επιστρεψουν.
      πολυ καλη εξυπηρετηση θα ελεγα!!!
      ελπιζω να βοηθησα

      Διαγραφή
  3. Macademia σιγουρα τη μασκα προτεινω και το λαδακι.ειχε μια προσφορα με 30 ευρω 4 προιοντα και μια χτενα.http://www.beautybay.com/haircare/macadamianaturaloil/luxerepairset/
    το σαμπουαν του sw το εχω και ειναι καλο.καλο καλοκαιρι και μη χανεσαι.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την είδα την προσφορά άλλα είπα να μην το παρακανω με παραγγελίες...

      Διαγραφή
  4. Έχεις Βραβείο!!:)
    http://beautysky26.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...