Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Mini Asos Haul

Πρόσφατα έκανα την πρώτη μου παραγγελία από τα asos.com. Βασικά τόσα χρόνια νόμιζα ότι έχει μόνο ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Έχει όμως και καλλυντικά!!! Και συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες. Επιπλέον κάνει αρκετά συχνά προσφορές και εκκαθαρίσεις όποτε αν μπαίνεις συχνά θα πετύχεις πολλές ευκαιρίες. Εγώ δύο πραγματάκια πήρα και αυτά από την Rimmel London που έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τα βρω στην Ελλάδα.
Από τότε που κυκλοφόρησαν τα Rimmel Apocalips ήθελα να τα δοκιμάσω αλλά δεν τα έβρισκα σε καλή τιμή. Κάπου εδώ να πω ότι τα asos έχουν δωρεάν μεταφορικά που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ας πάμε στο Apocalips πάλι. Τα έβλεπα παντού στο ιντερνετ, στο youtube και όταν τα είδα σε προσφορά στο συγκεκριμένο site δεν κρατήθηκα. Από καιρό είχα βάλει στο μάτι την απόχρωση Celestial. Μια pink - plummy απόχρωση που ξέρω πως έτσι κι αλλιώς θα μου ταιριάζει σαν χρώμα. Η τιμή ήταν 5.87 € από 7.86 € αρχική τιμή. Μια χαρά νομίζω....
Το δεύτερο που αγόρασα από τα asos ήταν ένα μαύρο μολύβι ματιών. Γενικά δεν φοράω μαύρο γιατί προτιμώ τις καφές αποχρώσεις αλλά πάντα χρειάζεται ένα. Ένα καλό αδιάβροχο τουλάχιστον. Έτσι πήρα το Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl liner in 001 Black. Πολύ ωραίο μολυβάκι που γράφει αμέσως. Δεν είναι το πιο μαύρο χρώμα που έχω δει αλλά είναι μαύρο... Και αυτό μου κόστισε γύρω στα 5 €.
Θα ήθελα να σας δείξω και κάτι άλλο σχετικά με το μολύβι. Πέντε λεπτά αφού έβγαλα τις φωτογραφίες προσπάθησα να αφαιρέσω το μολύβι από το χέρι μου μόνο με νερό. Δεν έφευγε με τίποτα. Η φωτογραφία από κάτω το μαρτυράει κιόλας. Το αφαίρεσα με υγρό σαπούνι χεριών και πολύ τρίψιμο. Πολύ όμως..... Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Κάτι τελευταίο από την εμπειρία μου από τα Asos.com είναι σχετικά με την παράδοση. Πέρα από το γεγονός ότι σου λένε πότε θα σου παραδοθεί το δέμα για να ξέρεις πότε να το περιμένεις έρχεται η παραγγελία σου σχετικά γρήγορα. Εμένα μου ήρθε σε 10 εργάσιμες ημέρες και είχαμε και αργία ενδιάμεσα. Βέβαια δεν ήρθε την μέρα που είπαν αλλά 3 ημέρες μετά αλλά είναι καλό να έχεις μια εκτίμηση σχετική.

Για τα συγκεκριμένα πραγματάκια θα κάνω review σύντομα αφού τα δοκιμάσω αρκετά.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κι άλλα πράγματα από Rimmel γιατί έχουν καλή ποιότητα και καλες τιμές . Ιδανικός συνδυασμός!!! Περιμένω τις προτάσεις σας στα σχόλια....

Θα τα πούμε σύντομα!!!!





16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. για μενα το χρωμα ηταν ασφαλης επιλογη. ηξερα απο πριν οτι θα μου ταιριαζει και δεν πηρα κατι πιο εντονο

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι τελικα ειναι κατι αναμεσα σε gloss - lipstick και τεινει πιο πολυ στο Gloss....

      Διαγραφή
  3. Aχ κακές περιόδους μας βάζετε σε πειρασμό..! Mε γεια τα πραγματάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5.80 € !!!! και χωρις μεταφορικα ασχετως ποσου!!!! και ειναι σε προσφορα!!!!

      Διαγραφή
  4. Το apocalips ειναι υπεροχο!!! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω. λιγο η διαρκεια του με χαλαει για οσο το εχω δοκιμασει. θα κανω review μολις εχω ολοκληρωμενη αποψη.

      Διαγραφή
  5. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά φαίνονται τέλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γενικα στο εξωτερικο εχει γινει μεγαλος ντορος. εγω ακομη δεν εχω σχηματισει γνωμη για αν αξιζει τοση φασαρια. θα προτιμουσα να ειχα βρει τα revlon just bitten lip stain αλλα ηθελα να δοκιμασω και τα apocalips

      Διαγραφή
    2. τα lip stains τα βρηκα στο apollwnia politeia στη Θεσσαλονικη!οσο για τα apocalips μαλλον ειμαι η μονη που δεν τρελαινεται να τα δοκιμασει :(

      Διαγραφή
    3. δεν εχουν διαρκεια τα apocalips οποτε καλα κανεις και δεν τρελενεσαι. πιο πολυ το πηρα για gloss και επειδη το βρηκα σε καλη τιμη.
      τα lip stains σε τι τιμη τα βρηκες? λιγο μακρια μου πεφτει η Θεσσαλονικη.... ειχαν stand της REvlon ή χυμα μαζ μα άλλα?

      Διαγραφή
    4. ναι το φανταστηκα.σ εμας μονο εκεινο το hondos εχει ενα μικροσκοπικο stand revlon και απο οσο ξερω αντιστοιχα και καποια στην αθηνα εχουν κατι λιγα revlon και στα notos galleries.13 ευρω ειχαν και ειχε και στικερ -3ε.

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου!!! Τέλεια πραγματάκια, ειδικά τα apocalips τρελαίνομαι να τα δοκιμάσω!!!

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραίο που φαίνεται αυτό το apocalips!
    Έχεις ένα βραβείο από μένα εδώ: http://efilovesbeauty.blogspot.com/2013/05/blog-post.html :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...