Σελίδες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

NYC Bronzer 720Α Sunny Review

Δεν είμαι παιδι του bronzer.... καθόλου. Αλλά όποτε τα βλέπω σε άλλα post ή σε βιντεάκια σκέφτομαι γιατί όχι. Οπότε αποφάσισα να πάω σε κάτι οικονομικό και αγαπητό από πολλές beauty bloggers ειδικά του εξωτερικού. Για αρχή να πω ότι είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη (ή νομίζω ότι είμαι) και δεν μαυρίζω το καλοκαίρι εύκολα (μεταξύ μας δεν το επιδιώκω κιόλας) και φοβάμαι ότι αν πάω να βάλω bronzer θα είναι σαν ''βρωμιά'' στο πρόσωπό μου. Αυτό με πήγαινε πίσω κάθε φορά και δεν αγόραζα ένα. Βέβαια από την άλλη το ebay με έχει σώσει από πολλά έξοδα και για να μην λέω περισσότερα και βαρεθείτε το NYC bronzer Sunny έγινε δικό μου με 5 ευρώ.

Πάμε όμως να το γνωρίσουμε από κοντά και να σας πω και την γνώμη μου.
Είναι ένα ανοιχτόχρωμο bronzer που δεν πορτοκαλίζει το χρώμα του (τουλάχιστον σε μένα) και είναι τόσο απαλό στην υφή σαν μετάξι. Πραγματικά πολύ απαλό. Είναι ματ και μόνο ματ (ΓΙΟΥΠΙ!!!) και έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος. Επίσης απλώνεται πάρα πολύ εύκολα και μπορείς να δώσεις ένταση χρησιμοποιώντας περισσότερο. Κάτι άλλο που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι δεν γεμίζει ο τόπος πούδρα. Δεν διαλύεται το προϊόν και να γεμίσει ο τόπος κάθε φορά που περνάς το πινέλο σου. Το πρώτο που αντικρίζεις όταν το ανοίγεις είναι το αποτύπωμα του ήλιου (εύστοχο!!!) και γύρω γύρω από το ίδιο το bronzer έχει αυλακι (φανταστείτε τάφρο σε γήπεδα.... ή όχι;) μάλλον για να μαζεύονται εκεί τα υπολείμματα. Επάνω στην συσκευασία δεν βρήκα πότε λήγει το bronzer αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι 9,4 gr (μια ζωη θα μου κρατήσει). Θα το πρότεινα σε κοπέλες με ανοιχτόχρωμη έως μεσαίο τόνο επιδερμίδα (σίγουρα θα έχουν βγάλει κάτι και για τις πιο σκουρόχρωμες). Όπως ανέφερα και παραπάνω το αγόρασα από ebay γύρω στα 5 ευρώ με τα μεταφορικά (στην Αμερική κοστίζει 3 δολάρια).



Να δούμε όμως και τα άσχημα, γιατί δυστυχώς έχει. Και αυτό είναι η όλη συσκευασία του. Καλά διαβάσατε.... Δεν ξέρω γιατί τσιγκουνεύτηκαν τόσο στην συσκευασία αλλά την θεωρώ σχεδόν απαράδεκτη. Για κάποια στιγμή νόμιζα ότι μου έστειλαν μαϊμού προϊόν μέχρι που έψαξα φωτογραφίες στο internet. Είναι πλαστική αλλά είναι τόσο κακό το καλούπι της συσκευασίας που όταν πας να το κουμπώσεις δεν κλείνει αμέσως και εγώ φοβάμαι μονίμως μήπως σπάσει. Αυτό είναι όμως το λιγότερο. Αυτό που βρίσκω πιο απαράδεκτο από όλα είναι η ένωση μεταξύ καθρέπτη και Bronzer που είναι με πλαστικό που σπάει (στην φωτογραφία θα καταλάβετε τι εννοώ). Νομίζω ότι με την χρήση και το άνοιξε κλείσε κάποια στιγμή θα κοπεί. Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά όταν έχεις δημιουργήσει ένα τόσο ωραίο bronzer δώσε και κάτι στην συσκευασία......
Καταλήγοντας και παραβλέποντας εντελώς την συσκευασία, λατρεύω το bronzer Sunny της NYC. Είναι αυτό που έψαχνα και δεν φοβάμαι καθόλου να το χρησιμοποιήσω γιατί μου δίνει το αποτέλεσμα που θέλω και είναι και τρομερά οικονομικό. Δεν πέφτεις έξω με την συγκεκριμένη επιλογή!

Εσείς τι bronzer έχετε;;;






15 σχόλια:

  1. πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου για το συγκεκριμενο.και εγω το εχω δει στα αγαπημενα πολλων γιουτιουμπερς και ολο θελω να το παρω.εχω ενα της essence ματ απο το καλοκαιρι.δεν το χρησιμοποιω και συχνα.ομως αυτο αν το προτεινεις και δεν πορτοκαλιζει θα το παρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα

      και εγω εχω ενα πολυ ωραιο mattee essence αλλα ειναι λιγο σκουρο για το χειμωνα. επειδη και εγω το εβλεπα παντου μου εκανε εντυπωση που καμια τους δεν ελεγε για την συσκευασια. μαλλον επειδη ειναι τοσο καλο το παρεβλεπαν. νομιζω παντως πως αν βρεις Bronzer που να σου ταιριαζει οτι θα το χρησιμοποιεις καθημερινά!

      Διαγραφή
  2. Εγω χρησιμοποιω της W7 το Honolulu, αλλα ειναι λιγακι πιο σκουρο απ οσο θα το ηθελα. Αυτο φαινεται ιδανικο σαν χρωμα! Αχ, γινεται να μ στειλεις λινκ τ πωλητη; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα
      εγω απο w7 ειχα παρει κατι lip balm. οχι κατι ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου αλλα εδιναν ωραιο χρωμα στα χειλη!
      σου βαζω το link του πωλητη αλλα αν ψαξεις υπαρχει και μια περιπτωση να το βρεις πιο οικονομικα. οι τιμες παιζουν καθε μερα.... http://myworld.ebay.com/jaygee2469

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολυυυ!Δοκιμασε κ τα ρουζ απ την W7, ειναι πολυ καλα κατα τη γνωμη μ.

      Διαγραφή
    3. ειχα μπει στον πειρασμο αλλα δεν πηρα τελικα. και εχω τρελα με ρουζ και κραγιον γενικοτερα!!!

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραίο,αλλά πολλές εταιρίες δυστυχώς το κάνουν αυτό,τσιγκουνεύονται τις συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον ειναι οικονομικο αλλα πραγματικα δε νομιζω να εχω δει παλι κατι αντιστοιχο....

      Διαγραφή
  4. Πολυ καλο bronzer! το εχω κι εγω και στην αρχη οπως εσυ νομιζα οτι θα μου μεινει στα χερια ο καθρεφτης!! Με 3 δολαρια που το πουλανε τι να προτοκανουν οι ανθρςποι? το προιον η τι συσκευασια? :)
    Τελικα ομως δεν εσπασε!! Το εχω κανα χρονο περιπου και ακομα δεν εφτασα στον πατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που ακουω οτι δεν επαθε τιποτα αν και με τοσα χρηματα δεν θα επρεπε να ειμαι αχαριστη....

      Διαγραφή
  5. Ego exo tis Bohy shop to Honey Bronze, thelo poly na to paro, alla thelo kapoion empisto apo to ebay, protaseis;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγραψα και πιο πανω σε αλλη κοπελα τον πωλητη που αγορασα αν θες να ριξεις μια ματια. κοιτα οσοι εχουν βαθμολογια 99.8 και πανω για μενα ειναι αξιοπιστοι. κανεις στο ebay δεν θελει αρνητικη κριτικη. πολλοι ειναι και επαγγελματιες. οτι χρειαστεις μου λες!

      Διαγραφή
  6. geia sou!!molis anakalupsa to blog sou mesw tis rebeaut your self!!
    sugxarhthria!polu omorfo to blog sou!!

    tha xarw polu na se dw sto blog sou!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααχ τι ωραίο review!!!!! Το bronze δεν το εχω δοκιμάσει αλλά νομίζω πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...