Σελίδες

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Carmex Lip Valm in cherry

Σήμερα θα σας μιλήσω για ενα lip balm που με έχει σώσει κυριολεκτικά. Το Carmex lip balm. Γενικότερα ακόμη και τον χειμώνα αμελώ την φροντίδα των χειλιών μου και το μετανιώνω όταν πάω να βάλω ένα κραγιόν.... Έχω βέβαια και το EOS lip balm αλλά λόγω τους μεγέθους του δεν μπορώ να το κουβαλάω στην τσέπη απλά περιορίζομαι στην εφαρμογή του κάθε πρωί. Όμως μόνο το πρωί δεν φτάνει. Ήθελα ένα μικρό lip balm χωρίς χρώμα για να το έχω μαζί μου και το βρήκα και το αγάπησα πολύ!!!
Το αγόρασα με γεύση κεράσι ενώ στην αγορά θα το βρείτε και σε φράουλα, βανίλια και μέντα. Είναι μπεζ και έρχεται σε μια αρκετά λεπτή συσκευασία που είναι αρκετά πρακτική. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι έχει SPF 15 και στα δικά μου χείλη δεν χρειάζεται αρκετές επαναλήψεις μέσα στην μέρα. Το χρησιμοποιώ δύο ή τρεις φορές το πολύ. Με ένα πέρασμα αφήνει μια πολύ έλαφριά αίσθηση στα χείλη, χωρίς να κολλάει και φυσικά χωρίς να έχει χρώμα. Μετά από αρκετές ώρες και χωρίς να βάλω πάλι τα χείλη μου είναι αρκετά ενυδατωμένα και μου αρέσει πιο πολύ που δεν είναι σαν τα lip balm που ''εθίζονται'' τα χείλη σου και το ζητάνε συνέχεια όπως τα liposan. To αγόρασα από το ebay 1,10 GBP και είχε δωρεάν μεταφορικά.
Κάπου εδώ να πω ότι από την μεριά των συστατικών δεν έχει καμία σχέση με το EOS lip balm μιας και το carmex περιέχει  mentholcamphorphenollanolincocoa buttersalicylic acidvitamin Eshea butter, and petroleum jelly. Όχι το πιο ιδανικό για πολλές αλλά έλα που μου κάνει την δουλειά που θέλω.

Περιμένω τις προτάσεις σας για ακόμη καλύτερα lip balm!!

Θα τα πούμε σύντομα!





8 σχόλια:

  1. Τα αγαπω τα carmex οπως και τα chapsticks.Απο την ημερα που τα δοκιμασα εχω αφησει ολα τα αλλα λιπ μπαλμ στην ακρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο για να λεμε την αληθεια. δεν θα μου την γλυτωσουν τα chapsticks!!!

      Διαγραφή
  2. den to exw dokimasei...alla epeidi latreuw ta lip balms,tha to dokimasw!!pros stigmin exw ta chapsticks mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ πολύ ενυδατικό!!
    Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά θα το ψάξω!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα τα liposan τα μισω! Για να μην μιλησω για της Apivita που μου εκαναν εγκαυμα στα χειλη! Κι εγω το eos εχω, αλλα κι αυτο φαινεται ενδιαφερον απο τη στιγμη που ενυδατωνει σωστα χωρις να εχεις στο νου σου την συνεχη εφαρμογη. Θα του ριξω μια ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με της Apivita δεν εχω προβλημα αλλά θέλει συνέχεια και μένεις με την αίσθηση ότι δεν έβαλες κατι για ενυδατωση...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...