Σελίδες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

My Make Up Storage: Keep away from kids edition

Από την ώρα που πήγα σε δικό μου σπίτι τα καλλυντικά μου μετακομίζουν συνέχεια.... μέσα σε αυτό φυσικά. Από το μεγάλο μπάνιο στο μικρό και έπειτα σε ένα συρτάρι στο δωμάτιό μου, μέχρι να βγουν στην επιφάνεια όπου είναι ακόμη. Τι κάνεις όμως όταν έχει έναν μικρό μπόμπιρα που θέλει να πειράζει τα πάντα και να κάνει ότι κάνει και η μαμά;;; Γίνεσαι πιο πρακτική και εφευρετική με πράγματα που δεν φανταζόσουν. 
Σήμερα θα σας δείξω πως κατάφερα να κρατήσω τον μικρό μακρυά από τα καλλυντικά μου και τι χρησιμοποίησα. Ακόμη θυμάμαι την μέρα που τον βρήκα στο δωμάτιο μου να τρώει τα Μac κραγιόν μου. Το παιδάκι μου μόνο αυτά προτίμησε γιατί του άρεσε η βανίλια προφανώς....
Αν έχετε αρκετά καλλυντικά και δεν φτάνουν 2-3 νεσεσέρ θα σας πρότεινα να κοιτάξετε στα είδη γραφείου γιατί έχουν απίστευτα πράγματα και λίγο πρακτικό μυαλό να έχετε θα κάνετε θαύματα. Εγώ σε αυτά που θα δείτε παρακάτω τις αγορές μου τις έκανα από τα Jumbo. Λίγα λίγα κάθε φορά. Διαμόρφωνα τον χώρο μου και κοίταγα τι μου έλειπε ή τι θα έπρεπε να αποθηκεύσω καλύτερα!
Παρακάτω θα δείτε έναν αποθηκευτικό χώρο με τρία βαθιά συρτάρια. Στα δύο πάνω και μικρότερα συρτάρια έβαλα κάποια προϊόντα προσώπου (πούδρες, bronzer, concealer etc) και ότι έχω από blushes (μεγάλη τρέλα!!!).


Στο κάτω συρτάρι και το πιο μεγάλο έχω όλες μου τις σκιές, τις παλέτες και gel eyeliner. Επειδή είναι τα περισσότερα έβαλα στην μια άκρη τις παλέτες όρθιες και στην άλλη άκρη τις μονές σκιές. Στην μέση βρίσκονται οι πιο μικρές παλέτες.
Πάνω από αυτό το κουτί έχω τοποθετήσει την αγαπημένη μου Bon Bons από την Too Faced, ένα καλαθάκι και μια θήκη για τηλεχειριστήρια(!!!!).
Αυτά είναι σχεδόν όλα μου τα κραγιόν. Τα έχω τοποθετήσει όρθια σε ένα μικρό καλαθάκι ώστε να μπορώ να δω τα ονόματα και να βρω πιο εύκολα αυτό που θέλω. Όμως βάλε - βγάλε ανακατεύονται και πρέπει να βρω άλλη λύση μου φαίνεται....
Παρακάτω είναι μια θήκη για τηλεχειριστήρια (σαν τέτοιο προϊόν την πουλούσαν στα Jumbo) που είναι χωρισμένη στα τρία. Μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι να πάρω άλλη μια για να βάζω τις παλέτες μου μέσα (μεγέθους Nyx και πιο μικρές). Για την ώρα αυτή η θήκη μου φάνηκε χρήσιμη ως εξής: μπροστά έβαλα μάσκαρα, primer ματιών, μολύβια φρυδιών και κάποια jumbo eye pencil. Στην δεύτερη σειρά έβαλα όλα τα μολύβια ματιών και στην τρίτη σειρά όλα τα πινέλα ματιών. Στα πινέλα ματιών θέλω να φτιάξω διαχωριστικά και να τα ξεχωρίσω λίγο τα πινέλα γιατί μπερδεύονται έτσι.
Ακριβώς δίπλα έχω ένα καλάθι το οποίο είναι αρκετά ψηλό. Σα φρούριο ένα πράγμα...
Στην πίσω μεριά έχω foundation, καθαριστικό πινέλων και το sleep mist. Στην μέση έχω ένα μεγάλο αλλά κοντό βαζάκι γεμάτο χαντρούλες που βοηθούν τα μείνουν τα πινέλα προσώπου όρθια (πολύ γνωστή κατασκευή...). Μπροστά έχω δυο μικρά βαζάκια από κεριά και στο ένα έχω μολύβια χειλιών και κραγιόν σε sticks και στο άλλο έχω lip gloss.
Τέλος σε ένα πιο μεγάλο βαζάκι από κερί έχω κάποια lip baml.

Tip: Ποτέ μην πετάτε τα βαζάκια από τα κεριά. Ακόμη και αν έχει μείνει λίγο κερί μέσα τα βάζετε μια ώρα στο ψυγείο και μετά με ένα μαχαιράκι αφαιρείται εύκολα το υπόλειμμα κεριού. Το πλένετε και είναι σαν καινούργιο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρες ιδέες για την χρήση τους. Κάποιες είδατε λίγο παραπάνω.

Περιμένω και τις δικές ιδέες για καλύτερη οργάνωση ή ανάλογα post δικά σας. Κάθε συμβουλή δεκτή!!!

Θα τα πούμε σύντομα!


8 σχόλια:

  1. Τι ωραια κουτακια!μου αρεσει που τα εχεις τοσο οργανωμενα και εχεις δικιο απο τα κερια οι συσκευασιες ειναι καταπληκτικες για αποθηκευση!!
    ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οσο πιο μεγαλο το κερι τοσο πιο μεγαλο το βαζακι!!! ειδικα τα γυαλινα ειναι πολυ καλη λυση. τα στολιζεις, τα βαφεις, οτι θες κανεις

      Διαγραφή
  2. πόσο ωραία τα έχεις οργανώσει!!!μπράβο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ. θελω να κανω μερικες επεμβασεις ακομη .... τα φτανει και παλι ο μικρος αν πατησει καπου και σηκωθει πιο ψηλα...

      Διαγραφή
  3. Καλά δεν έχω λόγια για την οργάνωσή σου! Απίστευτο! Και τι πολλά πινέλα! Δείχνουν πολύ όμορφα, πράγματι.
    Σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για το μήνυμά σου! Χάρηκα τόσο!
    Θα τα λέμε σίγουρα τώρα που βρεθήκαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν ενα τετοιο σχολιο ερχεται σημαινει πολλα. ομως η αληθεια ειναι πως σχεδον μονο με τα καλλυντικα μου εχω καλη οργανωση....

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. λιγο λιγο μαζευεις και πολλα καλλυντικα εχουν περασει τα 2 χρονια και παραπανω αλλα δεν θελω να τα πεταξω. δεν εχω πολλα high end ;)))

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...