Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Maybelline Color Sensational Lipstick in 145 Plaza pink

Ναι..... και φέτος είμαι αποφασισμένη να σας ζαλίσω με τα κραγιόν της Maybelline. Τα λατρεύω!!!

Πριν σας δείξω όμως το σημερινό κραγιόν που το βλέπω για αγαπημένο του 2013 να σας πω λίγα λόγια για τα κραγιόν αυτά και από που τα αγοράζω. Λοιπόν έχω αγανακτήσει λίγο με την όλη κατάσταση που επικρατεί με την διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων (βλέπε και σχετικό σχολιασμό εδώ). Η Maybelline είναι η αγαπημένη μου drugstore εταιρία και παρακολουθώ τι κυκλοφορεί και πότε. Στεναχωριέμαι όμως που δεν γίνονται κινήσεις να έρθουν κάποιες σειρές στην Ελλάδα. Ειδικά στο θέμα κραγιόν δεν έχω δει κανένα new entry εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον και στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει αρκετές σειρές.
Άλλο ένα θέμα που με απασχολεί είναι αυτό της τιμής των συγκεκριμένων κραγιόν. Στην Ελλάδα θα τα βρεις 10 - 12 ευρώ. Αυτές τις μέρες γίνεται και μια έκπτωση της τάξης του 20 % οπότε πέφτει λίγο η τιμή τους. Πριν δέκα ημέρες μέσω ebay έκανα παραγγελία τρία κραγιόν που δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα (ανάμεσά τους και το Plaza Pink) και μου κόστισαν μαζί με τα μεταφορικά 10 ευρώ. Τα μισά λεφτά ήταν τα μεταφορικά βασικά. Πως να ψωνίσω από την ελληνική αγορά με κάτι τέτοια;;; Είναι γεγονός ότι στην Αμερική τα έχουν πολύ πιο φθηνά και κάνουν και καλές προσφορές (-50%) για αυτό και εγώ μπορώ να τα βρω σε καλή τιμή και θα συνεχίσω να αγοράζω από ebay όπως πάει η κατάσταση. Δεν θα πω άλλα. Οι περισσότερες ξέρετε πως έχουν τα πράγματα....


Πάμε τώρα στο Plaza Pink:
'Εχει ένα ροζ - μωβ χρώμα ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκούρο. Μια μεσαία απόδοση χρώματος θα έλεγα. Έχει λίγο shimmer ασημένιο αλλά είναι τόσο μικρά που στα χείλη δεν φαίνεται τίποτα.
Σε εμένα τώρα δίνει χρώμα στα χείλη μου δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό και δένει υπέροχα με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου. Για μένα είναι η ιδανική απόχρωση για κάθε μέρα και για όλες τις ώρες.

Αυτά για σήμερα!!!



2 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά πόσο καλά τα λες! Ενώ πολλές φορές θέλω να αγοράσω από Μaybelline και γενικά από drugstore brands, με χαλάει αφάνταστα αυτό το θέμα με τις τιμές γιατί κάνω τις συγκρίσεις που πολύ σωστά γράφεις! Και πόσο μάλλον σε περίοδο κρίσης...Αν είναι να δώσω 12 ευρώ για ένα κραγιόν Maybelline, προτιμώ να πάρω με -25% ένα MAC.
    Καλά κάνεις και αγοράζεις από ebay...πολύ ωραίο φαίνεται το κραγιονάκι που πήρες! :)

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χιλια συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια που μου εχουν αφησει και εχει περασει σχεδον ενας μηνας..... χιλια συγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...