Σελίδες

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Pore Minimiser by The Body Shop

Είναι πραγματικά ένα προϊόν που περιμένω πως και πως να δοκιμάσω. Από την μία υπάρχει έλλειψη τέτοιων προϊόντων στην ελληνική αγορά και από την άλλη να λανσάρει αυτό που θέλω μια εταιρία σαν τα Body Shop, γνωστή εδώ και χρόνια για τις οικολογικές της ανησυχίες και τις δοκιμές στα ζώα.

Να δούμε όμως τι λέει και η εταιρία για το Pore Minimiser:


Big Pores? Small Problem!
Σας παρουσιάζουμε τη δική μας λύση για ορατούς πόρους. Το TEA TREE PORE MINIMISER είναι ένα primer με βελούδινη υφή που  απλώνεται εύκολα χωρίς να μπλοκάρει τους πόρους ή να δημιουργεί υπερβολική λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Πείτε αντίο στους μεγάλους, Φραγμένους πόρους. Πείτε ναι στη ματ επιδερμίδα, που είναι έτοιμη για μακιγιάζ. Γυαλάδα; Ποια γυαλάδα; Χάρη στο οργανικό λάδι τεϊόδενδρου που περιέχει, ένα από τα ισχυρότερα αντιβακτηριδιακά συστατικά της μητέρας φύσης, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει το μέγεθος των πόρων, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και περιορίζει τη λιπαρότητά της από την πρώτη κιόλας χρήση. Αφήνει το δέρμα σας πιο καθαρό και καταπραΰνει τις προβληματικές περιοχές. Οι πλούσιες σε μέταλλα πούδρες απορροφούν τη λιπαρότητα, για επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα, με μικρότερους πόρους, απαλότερη και καθαρότερη.
Απλώστε απλά μετά την ενυδατική και πριν από το make-up.




Προσωπικά ανυπομονώ να την δω στα Body Shop της πόλης μου και να την αγοράσω χωρίς δεύτερη κουβέντα!!! Με τόση λιπαρή επιδερμίδα είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα.....

Θα τα πούμε σύντομα ...

Marakicious ...

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...