Σελίδες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Max Factor Color Elixir Lipstick

Καιρό έχουμε να τα πούμε.....
Σήμερα θα σας μιλήσω για μια αγορά που έκανα την προηγούμενη βδομάδα. Ήμουν στα Hondos Center της περιοχής μου και αποφάσισα να αγοράσω ένα κραγιόν λίγο πιο χειμωνιάτικο. Ωραία τα κοραλί, τα ροζ, τα πορτοκαλί...... όμως καλοκαιράκι ήταν και πάει....
Δοκίμασα αρκετά από τις οικονομικές εταιρίες αλλά δεν μου άρεσε κάποιο. Ποιο πολύ δεν μου άρεσε η αίσθηση που αφηνε το κραγιόν στα χείλη μου.
Μέχρι που έφτασα στο stand της Max Factor!!! Το πρώτο που δοκίμασα το λάτρεψα και μετά από τοσες δοκιμές λάτρεψα και το πόσο ενυδατικό ήταν. Δεν ήθελα και πολύ και το Lipstick color elexir 745 Burnt Caramel έγινε δικό μου με 11 €.



Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 gr (πληροφορία που βρηκα στο internet) αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πότε λήγουν. Αν κάποια κοπέλα γνωριζει ευχαριστώς να ''χρησιμοποιήσω'' την γνώση της. Έρχεται σε μια υπέροχη συσκευασία ματ χρυσαφί που στο πάτο έχει το χρώμα του κάθε κραγιόν. Κλείσιμο συσκευασίας πολύ καλό θα έλεγα. Το άρωμα του είναι υπέροχο, μάλλον βανίλια αλλά όχι τόσο έντονο όσο τα Mac. Διάρκεια έχει αρκετά καλή, γύρω στις 3-4 ώρες σε εμένα και με μία - δύο εφαρμογές έχεις το επιθυμητό χρώμα.
Το 745 Burnt Caramel τέλος είναι ένα καφέ - μώβ κραγιόν χωρίς ίχνος shimmer και έχει ματ αποτέλεσμα. Είναι ένα χρώμα που κατά την ταπεινή μου γνώμη ταιριάζει σε όλες και ειδικά στις πιο σκουρόχρωμες θα τους είναι αρκετά φυσικό. 


 





Να δούμε όμως τι λέει και η εταιρία για το αυτό το υπέροχο lipstick αλλά και για την ενυδάτωση που διαπίστωσα από την πρώτη κιόλας χρήση:


Για υπέροχο χρώμα στη στιγμή και πιο απαλά, πιο λεία* χείλη με την πάροδο του χρόνου, επιλέξτε το νέο κραγιόν Colour Elixir της Max Factor. Η σύνθεσή του με 60% ενεργά συστατικά από shea, αβοκάντο, aloe butter και αντιοξειδωτικό τσάι, χαρίζει ορατή μεταμόρφωση της εμφάνισης και της αίσθησης των χειλιών σας, μέσα σε 7 μόλις ημέρες. Καθώς το απλώνετε, το κραγιόν Colour Elixir ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη σας. Αποκτήστε απαλά όμορφα χείλη με πλούσιο, υπέροχο χρώμα.
*σε σχέση με άβαφα χείλη

Είναι εύκολο να αποκτήσετε τέλεια χείλη και τέλειο look όταν ξέρετε τον τρόπο. Ο κορυφαίος μακιγιέρ Γιάννης Μαρκετάκης αποκαλύπτει το μυστικό για υπέροχο χρώμα, αισθησιακά απαλά και ενυδατωμένα χείλη.
«Το μυστικό για όμορφα, έντονα χείλη βρίσκεται στην υφή τους.  Πρέπει να είναι ενυδατωμένα και απαλά.  Το νέο κραγιόν Colour Elixir της Max Factor ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, με ορατά αποτελέσματα σε 7 μόνο ημέρες, προσφέροντας τελικά ένα εκπληκτικά ομοιόμορφο και λαμπερό χρώμα!»



Αυτά. Περιμένω να γράψετε αν έχετε και εσείς κραγιόν αυτής της σειράς και ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά.

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι!!!

Marakicious ...



8 σχόλια:

  1. ααααχ υπέροχο φαινεται... εχω πολλα χρονια να δοκιμασω δικο τους κραγιον....δεν ετυχε.... αλλα τωρα νομιζω πως με βαζεις σε πειρασμο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω κατι που ξεχασα να το γραψω. επαιρνα συνεχεια ενα lipgloss της συγκεκριμενης εταιριας. ιδιο χρωμα. πρεπει να το ειχα αγορασει και τεσσερις φορες. εγω καταλαβα διαφορα στο κραγιον γιατι δοκιμαζα αλλων εταιριων πριν και δεν μου αρεσαν.μολις εβαλα αυτο ηταν ...κρεμα!!!

      Διαγραφή
  2. πολύ όμορφο "φθινοπωρινό" χρωματάκι, με'γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hρθα σε σενα μεσω του sisi`s place και θα μεινω!χαχχα,πολυ ωραιο χρωμα αν και ειμαι του nude,θα ηθελα να δοκιμασω και κατι τετοιο!Ολο αγοραζω χρωμα και ολο τα παραταω και δεν ειμαστε για σπαταλες πια.Θα του ριξω μια ματια παντως οπως το περιγραφεις φαινεται τελειο ισως το τολμησω.(πλεον αγοραζω απο e-bay uk και θα μου βγει μιση τιμη,οποτε γιατι οχι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ευχαριστω για την προτιμηση. δεν σε αδικω ειμαι και εγω πολυ του ebay γενικοτερα αλλα πιο πολυ σε προϊοντα που δεν μπορω να βρω στην ελλαδα.
    και εγω του nude ειμαι στην καθημερινοτητα μου αλλα ηθελα λιγο "τσαχπινια" !!!!
    απο ενυδατωση και διαρκεια μην εχεις καμια αμφιβολια παντως..... κανει οτι λεει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...