Σελίδες

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

New love in town.... Maybelline lipsticks



Καλημέρα και καλή Κυριακή.

Σήμερα θα σας μιλήσω για τη νέα μου αγάπη, αγάπη του καλοκαιριού αλλά μάλλον θα γίνει και του χειμώνα! Μιλάω για τα Maybelline Color Sensational Lipsticks. Τα έχω λατρέψει και παρακάτω θα διαβάσετε το γιατι.
Στην συλλογή μου έχω πέντε. 

040 Crystal Pink, 852 Coral Pearl, 745 Wooden Brown, 445 Mango Diamonds, 540 Hollywood Red

Πριν σας δείξω το καθένα ξεχωριστά να σας ενημερώσω λίγο για το ίδιο το προϊόν. Τα συγκεκριμένα κραγιόν λήγουν σε 24 μήνες και στην συσκευασία είναι 4 gr. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 € - 12,50 €. Τουλάχιστον όταν πηγαίνω εγώ για ψώνια!!! Προσφορές γενικά η Maybelline κάνει αλλά για συγκεκριμένα προϊόντα και σε συνδιασμό με κάποιο άλλο προϊόν που θα αγοράσεις.
Τώρα στην προσωπική μου γνώμη: επειδή είμαι κάτοχος και παλιών κραγιόν Maybelline έχω να σας πω ......ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Τα έχουν αλλάξει προς το πολύ καλύτερο!!!
  • η συσκευασία είναι πολύ καλύτερη και σε διάφορα χρώματα.Είναι γερή με καπάκι που δεν φοβάσαι μην σου ανοίξει μέσα στην τσάντα καθώς κλείνει πολύ καλά. 
  • μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  • ωραίο και ευχάριστο άρωμα (για τα γούστα μου)
  • τρομερά ενυδατικό (τα χείλη μου δεν είναι τα καλύτερα)
  • δεν κολάει και είναι εύκολο και ελαφρύ στην εφαρμογή χωρίς να φεύγεις από το περίγραμμα.
  • διάρκεια: 4-5 ώρες αν δεν φας και είναι καλό για μένα γιατί έχω την συνήθεια να τρώω το κραγιόν.
  • η απόδοση του χρώματος είναι αρκετά καλή θα έλεγα αλλά με 2-3 επαναλήψεις είναι ακόμη καλύτερη.
  • αν κάποιο κραγιον έχει shimmer δεν γεμίζεις shimmer γύρω από το στόμα αλλά μόνο στα χείλη.
  • το τελειώμα των lipstick αυτών είναι κρεμώδης και αν είναι από την σειρά High Shine θα είναι και glossy.
  • τέλος πιστεύω πως για αυτό που προσφέρουν η τιμή τους είναι πολύ καλή (10-12,50 € όπως ανέφερα και παραπάνω).
Σε αυτά που έχω εγώ.... έχω ένα της σειράς Popsticks και θα επιμείνω σε αυτό γιατί είναι το μόνο που με απογοήτευσε. Στην αρχή είναι ενυδατικό σαν lip balm αλλά στο μισάωρο τίποτα. 'Οσα swatch και να κάνεις πάνω κάτω τα ίδια χρώματα θα δεις αλλά στα χείλη ίσως το χρώμα να φαίνεται ακόμη λιγότερο. Είναι σαν γλιφιτζούρι και μυρίζει ετσι αλλά τι να το κάνεις. Θέλει αρκετές επαναλήψεις για να καταλάβει ο άλλος ότι κάτι έχεις στα χείλη σου. Υποτίθεται ότι προσφέρουν την έντονη λάμψη ενός gloss αλλά ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ. Οπότε μόνο την συγκεκριμένη σειρα δεν την προτείνω. Όλα τα άλλα δοκιμάστε τα !!! 
Από την κανονική σειρά έχω:
  •  Mango Pearls της σειράς The Pearls που είναι ένα κοραλί χρώμα με μπόλικο shimmer
  • Wooden Brown ένα καφέ / natural χρώμα στα δικα μου χείλη τουλάχιστον και νέο αγαπημένο για κάθε μέρα
  • Mango Diamonds της σειράς High Shine ένα πορτοκαλί - κοραλί χρώμα με λίγο shimmer, μοναδικό καλοκαιρινό χρώμα
  • Hollywoo Red ένα έντονο μωβ - κόκκινο θα έλεγα, για τις τολμηρές φοριέται και τις πρωινές ώρες. Εγώ το πήρα για βράδυ γιατι δεν έχω κάτι τόσο σκούρο και δεν είναι και κόκκινο όπως λέει το όνομα του. Σίγουρα με μολύβι θα κρατήσει πολύ περοσσότερο.


Επίσης μέσα στον χειμώνα αναμένεται νέα σειρά με Nude - Natural χρώματα!!!! ¨Εχω ήδη δύο στην λίστα μου....

Κλείνοντας αυτό το ποστ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να παίρνω από άλλα site και θέλω να χρησιμοποιώ μόνο τις δικές μου τουλάχιστον όταν αναφέρομαι σε πράγματα που έχω στην κατοχή μου.Θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά.....

Marakicious ...

8 σχόλια:

  1. μη στεναχωριέσαι για τις φωτογραφίες Μαράκι, δεν είμαστε και επαγγελματίες φωτογράφοι. Καλύτερα που βάζεις δικές σου
    Έχω ακούσει για τα συγκεκριμένα αλλά δε τα έχω δοκιμάσει, ωραία φαίνονται ειδικά αυτό το mango diamonds, θα τα τσεκάρω σίγουρα ευκαιρία να δω και σε τι τιμές τα έχουν εδώ πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θεωρω σημαντικο να βαζω δικες μου φωτογραφιες. πιο πολυ τα χρωματα με ενδιαφερουν να φαινονται οπως ειναι στην πραγματικοτητα.το mango diamonds ειναι απιστευτο!!! αφου πηγα προχθες και ειχε τελειωσει. και δεν ειναι δυσκολο χρωμα με την εννοια οτι το φορας δυσκολα. εγω το φοραω και απογευμα και βραδυ.λατρεμενο!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία συλλογή!! Αν και τα έχω δοκιμάσει δεν έχω αγοράσει κάποιο ακόμα.. Γενικά εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και δεν έβρισκα αυτό που ήθελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω την αληθεια δεν ημουν συνεχεια στην maybelline αλλα βρηκα καποια που μου αρεσαν και ειχαν ακομη. τωρα πλεον πολλα εχουν εξαντληθει αλλα περιμενω τη νεα σειρα να κυκλοφορησει. εκει θα γινει χαμός!!!

      Διαγραφή
  3. οπως σου ειπα και στο twitter θελω πολύ πολυ να τα δοκιμασω μετα το post σου! μεχρι τωρα δεν τα ειχα σε εκτιμηση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το κανεις!!! να σου πω την αληθεια μου αρεσουν πιο πολυ και απο τα mac τα οποια ειναι τοσο κρεμωδης που τα τρωω.....

      Διαγραφή
  4. πω πω αυτο το mango diamonds!!θα παω να τα τσεκαρω!πολυ ωραιο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η φωτογραφια ειλικρινα το αδικει πολυ. και πιστευω οτι ειναι ενα χρωμα που ταιριαζει σε ολες!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...